Insamling till Majblomman

Varje år brukar jag köpa minst en majblomma, jag har en ganska stor samling av majblommor. Jag har missat något år, tyvärr, när jag inte hittat någon som säljer. I år verkar det inte bli någon blomma alls på grund av covid-19, inte i maj i alla fall eftersom ingen ska behöva utsättas för risk att bli smittad. Det går ändå att stötta majblomman genom att skänka pengar till deras insamling. Jag har skapat en egen insamling bara för att jag tycker de gör ett viktigt arbete – och för att jag gillar majblommor såklart!

Insamling till Majblomman

Stöd min insamling till Majblomman

Majblomman arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger vi barn i Sverige  det de har rätt till.

Majblommans Riksförbund
Årets majblomma