Blogg-logga

Känner av allergin igen

Idag har jag varit segare igen. Var ute och spankulerade i trädgården en stund tillsammans med Jonas men kände av att det är mycket pollen i luften så jag gick in igen. Det mulnade på igen efter att ha varit flera soliga dagar och efter det har jag blivit kvar inne.

Hostar fortfarande ganska mycket och sover länge när jag vilar på dagen. Börjar faktiskt längta tillbaka till jobbet men vill inte riskera att föra med mig smitta. Har inte haft annat än envägskommunikation dit när jag förlängt min sjukskrivning så jag vet inte hur de har det. Fördelen med mitt jobb är att vi har bokade besök, det går inte att träffa fler än vi har tider för, det som oroar mig är om vi blir omplacerade för att täcka upp i akutvården och då är det mest utifrån rehabiliteringen efter utmattningen. Vill inte hamna där igen samtidigt som alla måste hjälpas åt där de behövs.

Virusblåsor nästan utläkta nu i alla fall.