Blogg-logga

Varmare och soligt

Idag är jag piggare igen men hostan är kvar. Litegrann i alla fall. Jag har pratat med en av cheferna så jag ska få åka in till USÖ och provta mig i morgon bitti. Det ska bli så skönt att få veta om jag har några virus kvar!

Idag har det varit varmare, tio grader mot väggen vid byggställningen på morgonen. Gjorde ett ryck i växthuset och bar iväg en av odlingslådorna till komposten och tog bort de gamla paprikorna som jag snål-sparat. Jag orkade faktiskt bära hela lådan ganska lätt!! Den rymmer 45 eller 50 liter (minns inte) och förra året var jag för otränad för att orka lyfta den någon längre sträcka. Det känns bra att det finns lite styrka kvar fast jag inte gjort någon styrketräning på snart tre veckor.

Jag orkade bara en låda, sedan blev jag lite anfådd, vågar inte ta ut mig om jag fortfarande har infektion i kroppen. Bra att vara försiktig när det gäller det. Satte mig på en stol utanför växthuset en stund men det blåste lite kallt så jag lyfte in stolen och satt i solen i lä. Verkligen skönt att sitta där och njuta av solen och värmen en stund!