Blogg-logga

Hundraårskalas på jobbet

Idag blev jag och en kollega firade på jobbet. En av cheferna hade bakat en tårta med vit chokladtryffel ovanpå och kladdkaka i botten. Det var mysigt. Samtidigt blev jag än en gång påmind om hur obekväm jag är med att få så mycket odelad uppmärksamhet.

Tranor och näckrosorJag fick en blomstergrupp med riktig vårkänsla i med kungsängslilja, pärlhyacinter, orkidéer. Den var jättefin! Jag fick också presentkort på Granit och på ett event-företag. Det ska bli kul att använda dem! När jag satt på bussen hem tittade jag lite mer på kortet som satt i blommorna. Det var tranor och näckrosor på bilden, jag blev jätteglad för det är ju typiska symboler för Västergötland och för Tiveden. Jag tror ingen tänkt på det när de valde kortet men jag tycker ändå det var roligt.