Blogg-logga

Jobbat i Lindesberg

Idag har jag jobbat i en av våra länsdelsmottagningar, den i Lindesberg. Jag tycker om att åka dit. Det är ungefär lika långt som till Örebro, så det är ingen skillnad. Däremot är staden mycket mindre, mindre trafik, mindre trängsel. Ett helt annat tempo redan innan en kommer till jobbet. Det är mer avslappnat att jobba där också, jag tror stan och pressen som finns där påverkar ungdomar också. Jag är ganska säker på det.

Idag blev det inte så mycket besök för min del. Inga, faktiskt. Jag hade bara telefontid och distansmottagning. Det är också lite mer avslappnat men också lite mer utmanande eftersom det blir ett annat sätt att vissa hur saker fungerar eller går till.

Det var inte mycket folk ute, mindre än vanligt, när jag tog min lunchpromenad nere längs sjön och bortåt kyrkan. Lite svalare idag men ändå vår i luften.