Som medlem på 9månader är du välkommen att delta i de tjänster vi har att erbjuda. Här gäller dock vissa regler. Vi accepterar inte meddelanden innehållande, eller hänvisningar till sådana uppgifter som uppvigling, hets mot folkgrupp, pornografi, olaga våldsskildringar, förtal, personliga angrepp eller kommersiella annonser. Dessutom får det inte förekomma material som inkräktar på annans rättigheter, till exempel upphovsrättsligt skyddat material eller annans skyddade varumärke, firma eller annat kännetecken utan tillstånd från rättighetsinnehavaren. Du får inte heller efterlysa sådant material. Massutskick (spamming) är inte heller tillåtet.

Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visade dig. Vårda språket. Tävlingar i förolämpningar, könsglosor och svordomar håller vi någon annanstans.

Om du bryter mot ovan nämnt eller struntar i att följa våra råd sänder vi en varning till dig. Efter två utsända varningar stänger vi av ditt konto. Ha i minnet att vi inte tycker om att tillrättavisa i onödan, men för att medlemshanteringen ska fungera måste vi ibland ta i med hårdhandskarna. Vi gör detta för allas bästa.

Det är vi tillsammans som bygger en intressant och innehållsrik tjänst.

All information och allt material som du skickar till vår webbplats kommer att behandlas som icke-konfidentiellt och som 9månaders egendom.