Vi får ofta förfrågningar från studerande på olika nivåer, allt från grundskoleelever till universitetsstudenter. Precis som på alla andra internetsidor gäller upphovsrättslagen, man får citera korta stycken men inte kopiera hela sidor.

En del studerande skriver och frågar om vi kan tipsa om andra internetsidor eller böcker i olika ämnen. Vi har en särskild avdelning med lästips för den som vill läsa gravid- och föräldrarelaterade böcker. En del av skolarbetet utgår förmodligen från att studenten själv söker sin information. Socialstyrelsen och Folkhälsoinstitutet har en hel del inforrmation om graviditet, förlossning och tiden efter. Skolbiblioteket ska kunna hjälpa till att hitta böcker och artiklar. Sökmotorer är också bra hjälpmedel, till exempel Google.

Vi har inga broschyrer att dela ut. Barnmorskemottagningen brukar ha massor av material, gynmottagningen och BB likaså. Vill man ha pappersbroschyrer kan det alltså vara idé att vända sig till sin barnmorskemottagning eller kvinnokliniken på närmaste sjukhus.