Som du säkert vet har du flera fördelar av att vara medlem i 9månader. Bland annat kan du skapa en egen graviditetskalender och en egen dagbok (Blogg). Du har också tillgång till pdf-dokument som du inte kan nå någon annanstans. I menyn till vänster ser du vilka delar av medlemsavdelningen du har tillgång till för tillfället.

Att vara medlem på 9månader är gratis. Du förbinder dig inte till något annat än det som redovisas i medlemsvillkoren, Dessa hittar du under avdelningen REDAKTION. I vissa avdelningar kan du själv välja din synlighet för andra medlemmar, om du vill att alla medlemmar ska kunna läsa det du skriver eller om du vill att bara de som är medlemmar i den specifika avdelningen ska kunna läsa.

Som medlem på 9månader får du tillgång till ytterligare funktioner utöver faktadelen på siten. Några av medlemsförmånerna är bland annat:

  • … tillgång till en mer detaljerad graviditetskalender där du kan läsa om vilka förändringar som sker i mammans kropp under graviditeten. Graviditetskalendern innehåller också diverse smått och gott som kan vara intressant att läsa under olika delar av graviditeten.
  • … möjlighet för dig som föredrar att ha din graviditetskalender i pappersform att skriva ut en specialversion i pdf-format, med utrymme för egna anteckningar.
  • … en egen dagbok (blogg) där du väljer vilka av våra besökare som ska få läsa.
  • … tillgång till vårt eget lilla PDF-bibliotek med tips inför väskpackningen, önskelista inför förlossningen, hur man gör gipsavgjutning av magen och mycket mer.