Nystart, omstart

Jag hoppas att detta ska bli min nystart eller kanske mer min omstart att blogga på 9månader. Jag har hållit i det på min privata hemsida, någotsånär i alla fall, men inte riktigt orkat med bloggen här. När jag skriver detta är fortfarande den gamla versionen av 9månader uppe, jag har inte riktigt orkat med att uppdatera, uppgradera och migrera fullt ut det senaste dryga året när jag varit sjukskriven.

Jag är fortfarande sjukskriven för utmattningssyndrom och har fortfarande lika svårt att koncentrera mig och fullfölja det jag börjar. Börjar jag på något och blir avbruten så är det högst troligt att jag inte kommer ihåg var jag var eller kommer på hur jag ska ta upp tråden igen. Så är det även i vanliga samtal. Jag kommer av mig, tappar ord och orkar inte lyssna på hur mycket som helst.

Nåväl, vad var det jag ville skriva – egentligen? Kanske att jag tänker försöka komma tillbaka hit, till en något omstrukturerad 9månader med ett lite annat fokus. Små inlägg med tankar och reflektioner för det är vad jag tycker är allra roligast: att skriva och reflektera över saker och ting, kan det få någon annan att tänka efter är det ännu bättre 😉

Tack, Jonas för att du fick mig att sätta mig här. Den här stunden i alla fall!