Mysan66 hade en fundering angående husvagnssemester. Hon skrev:

Är gravid med vårt tredje barn det känns underbart. Vi ska till mora på semester och det ska bli skoj, synd bara att denna lilla/lille ej kommit kommer ej förrän i januari 2006

Jag är lite orolig i kroppen tänk om något händer när vi är i väg. Hur ska det gå att ligga bekvämt i en husvagn
alla dessa frågor som man har men jag hoppas det blir en rolig sommar och framför allt så är det underbart att se magen växa

Har du rest med husvagn under semestern? Tipsa oss!

Jag och min sambo åkte med bil och husvagn till Visby under medeltidsveckan. Vi stannade i 10 dagar och det var under den vistelsen som illamåendet äntligen slutade och jag väl började känna av att ”bebben” verkligen fanns där.
Första gången som ”fladdret” i magen kändes var kl. 05.00 på morgonen den näst sista dagen.
Då vaknade jag och var kissnödig. Jag gick upp och traskade iväg till campingens toaletter. När jag kom tillbaka igen kunde jag inte somna, så jag låg i stället och klappade mig själv på magen. Då gjorde sig lillen/lillan till känna genom ett konstigt fladdrande i magen… Det var verkligen en mysig känsla som jag var tvungen att dela med mig av till min sambo när han vaknade.

Det gick mycket bra att campa samtidigt som jag var gravid. Vi var lite tveksamma först eftersom jag blir kissnödig väldigt ofta. Dock ordnade det sig mycket bra eftersom Visby är en toalett-tät stad som tur är. Den här sista semestern utan barn kommer vi verkligen att bära med oss i framtiden.

Hjartat-2006